Multă lume își închipuie că fotografia este despre tehnică. Despre cele mai scumpe aparate. Despre cele mai potrivite setări. Despre cele mai fine editări și atât.

Noi credem că toate astea sunt doar începutul unei povești de succes. Un început fără de care nu vei ajunge nicăieri.

Însă dacă vrei să ajungi departe, ai nevoie de mai mult de atât. De mult mai mult.

Fotografia este tehnică, dar și artă. Este psihologie. Este emoție vie, născută din cadre fixe. Este atât de multe lucruri încât aproape că nu poate fi definită în cuvinte. Și din această credință s-a născut site-ul acesta și blogul acesta construit cu multă muncă și dedicație.

Încercăm timid să punem în cuvinte ceea ce arta fotografică ar trebui să pună în imagini. Lungul drum de la teorie la practică e plin de informații care trebuie descoperite, detalii și tehnici care trebuie însușite.

Și aici intervenim noi, punându-ți la dispoziție un loc în care publicăm periodic resurse din domeniul foto-video, articole informative, review-uri, recenzii și povești de succes, totul cu scopul de a te informa, motiva și inspira.

Obiectivele noastre

  • Ne dorim să te inspirăm, cu fiecare nou conținut pe care îl publicăm, indiferent dacă este vorba despre cuvinte sau fotografii;
  • Ne propunem să progresăm împreună, în special în domeniul fotografiei de marketing, deși avem o afinitate și pentru fotografia fashion și, recunoaștem, pentru video producții;
  • Căutăm să îți aducem la cunoștință trenduri și statistici în domeniul marketingului care te pot ajuta să explorezi noi oportunități în cariera de fotograf.

Obiectivele tale?

  • Vrei să fii la curent cu noutățile din domeniul echipamentelor foto-video, aparate, accesorii și tehnologii?
  • Vrei să îți rafinezi munca prin tehnică, trucuri de editare software și tutoriale pe subiectele care te interesează cel mai mult?
  • Vrei să ai la îndemână o resursă prețioasă, direct accesibilă din bara de marcaje a browser-ului, pe care să o accesezi ori de câte ori ai puțin timp liber și vrei să afli informații inedite?

Dacă ai răspuns „da” la cel puțin unul dintre obiectivele despre care te-am întrebat, ai cel puțin un motiv să adaugi site-ul nostru pe lista ta cu bloguri de fotografie pe care să le urmărești de aici înainte.

Prețuim calitatea mai mult decât cantitatea, așadar vom posta atunci când avem informații importante despre care credem că îți dorești să știi.

Și peste toate astea, punem mare preț pe opinia ta. Așa că, nu te încurajăm doar să rămâi aproape și să ne citești, ci și să ne scrii ori de câte ori simți nevoia: comentarii la postările de pe blogul nostru de fotografie, mesaje private în legătură cu orice alt subiect dezbătut pe site-ul nostru.

Acum că noi ne-am prezentat, așteptăm cu interes să te cunoaștem!