De secole, omul a încercat să transpună pe hârtie sau pe pânză sentimentele și tot ce reprezenta frumosul. Portretele tinerelor domnișoare, natura, animale sau chiar simple obiecte. Truda pictorilor nu era întotdeauna apreciată, iar uneori nici lucrările realizate nu erau cele mai reușite.

A picta cu lumină

Tradus literalmente, fotografia înseamnă ”a picta cu lumină”. Așa a apărut fotografia, care a schimbat total lumea. Cu trecerea timpului, fotografia nu a reprezentat numai amintiri ale unor momente, ci a devenit o adevărată artă.

La fel cum evoluează moda, la fel evoluează și fotografia. Din anii ’50-’60 până în ’70 fotografia fashion își pune amprenta asupra istoriei. Fotografi precum Richard Avedon și Irving Penn îmbrațișează o estetică minimalistă care influențează generații. După anii ’80, conceptul fashion prêt-a-porte a luat cu asalt stilul fotografic care era reprezentat de marile publicații precum Vogue și Harper’s Bazaar.

Fotografia fashion ia multe forme, iar astăzi, aceasta oferă o evadare din realitatea cotidiană prin lumea fashion-ului și a marketing-ului. Nu uita să accesezi link-ul Unibet live streaming pentru mai multă inspirație.

Fotografia este emoție vie

Oare fotografia de marketing nu aduce emoție? Nimic mai greșit decât această afirmație. O fotografie realizată exemplar stârnește emoții nebănuite. De exemplu, o fotografie reprezentând mâncare, îti poate aminti de copilărie, unde ți-ai făcut prieteni, unde te-ai îndrăgostit prima oară.

O fotografie e mai mult decăt o reprezentare clară a unui eveniment sau un chip frumos, o fotografie este povestea care se citește în suflet atunci când o vezi. Este emoția pe care fotograful o expune tuturor și pe care o împărtășește atunci când limita este doar gândul.

Arta din noi

A fi creativ înseamnă a avea abilitatea de a transcede ideile, iar ideile trebuie sa fie originale în ton cu vremea. În 2021, creativitatea înseamnă mai mult decât niște cadre spectaculoase, acestea trebuie să fie autentice. Nu uita ca emoțiile să fie la vedere, iar o fotografie din dronă nu a dat greș niciodată.